Universul Ina Bordo se dezvolta pe 3 categorii de produse unicat sau serie limitata: Fashion, Accessory si Deco realizate in propriul atelier, confectionate manual cu migala de la design la executie.

 

Ina Bordo este o mica afacere de familie care ia nastere in anul 2015, cand marsala este aleasa culoarea anului, un rosu bordo ce transmite bogatie si ofera stil (de aici denumirea BORDO), iar CristINA Cenan, designerul brandului,  absolventa a Universitatii de Arta si Design Cluj Napoca, acumulase o vasta experienta in design vestimentar si tehnologie CAD in fructuoasele colaborari cu fabricile de imbracaminte pentru branduri nationale si internationale.

 

Ina Bordo Fashion

Producem imbracaminte pentru femeia eleganta si rafinata, apeland la tehnici speciale pentru personalizarea produselor, in care pictura sau impaslirea materialelor joaca un rol important. Designul si executia sunt esentiale, colectiile urmaresc tendintele momentului, iar materialele sunt de o calitate superioară, fabricate in RO si import IT, iar executia este impecabilă, proiectarea fiind elaborata in sistem CAD.

 

Ina Bordo Accessory

Este bine stiut faptul ca look-ul oricarei femei este complet atunci cand este accesorizat, iar Ina Bordo s-a  gandit la acest aspect, si propune colectia de genti unicat, confectionate 100% manual, din piele naturala si lemn. Cu un design minimalist, cochete, concepute sa potriveasca mai multor stiluri vestimentare, dar in special stilului casual, gentile Ina Bordo Accessory asteapta sa le descoperi.

 

Ina Bordo Deco

Propune o „altfel de pictura”, o pictura realizata direct pe obiecte decorative, care odata ajunse in caminul dumneavoastra sa vorbeasca despre suflet, despre frumos. Colectiile Ina Bordo Deco cuprind perne decorative, lampi de interior, tablouri in acrylic, acuarela, ulei si alte obiecte pentru decor. Pentru perne si fete de masa folosim ca suport bumbac 100% natural, fabricat in Romania, in nuante de natur, usor de asortat. Modalitatea de intretinere este facila, pictura rezista la spalari repetate, iar in acest sens se va urmari eticheta de intretinere a produsului. Lampile au abajur din material textil, picior din lemn sau combinatie de lemn cu aluminiu. Colectia pentru copii, pe suport alb, 100% bumbac, intr-o gama de culori neon, cu motive vesele, asociate bucuriei si gingasiei. Tablourile se pot face la comanda, pot forma set cu perne si lampi, iar miniaturile in ulei sunt un cadou inedit.